Diferència entre revisions de la pàgina «Aprendre música amb un xilòfon dodecaphènic»

De dodecaphenia
Salta a la navegació Salta a la cerca
(Es crea la pàgina amb «El xilòfon dodecaphènic que es descriu en aquest apartat té 25 tecles de colors. La tecla que sona més greu és blau cel i els colors progressen segons els colors...».)
 
 
Línia 1: Línia 1:
El xilòfon dodecaphènic que es descriu en aquest apartat té 25 tecles de colors. La tecla que sona més greu és blau cel i els colors progressen segons els colors de l'arc de sant martí. Al cap de 12 tecles el cicle es repeteix i tornem a tenir una tecla blau cel...
+
El xilòfon dodecaphènic que es descriu en aquest apartat té 25 tecles de colors (veure [https://youtu.be/WCZfXtmthNc vídeo]). La tecla que sona més greu és blau cel i els colors progressen segons els colors de l'arc de sant martí. Al cap de 12 tecles el cicle es repeteix i tornem a tenir una tecla blau cel... El vídeo mostra les possibilitats de l'instrument per a l'aprenentatge del llenguatge musical.

Revisió de 10:56, 28 juny 2019

El xilòfon dodecaphènic que es descriu en aquest apartat té 25 tecles de colors (veure vídeo). La tecla que sona més greu és blau cel i els colors progressen segons els colors de l'arc de sant martí. Al cap de 12 tecles el cicle es repeteix i tornem a tenir una tecla blau cel... El vídeo mostra les possibilitats de l'instrument per a l'aprenentatge del llenguatge musical.